Behöver du få tag på städmaterial, städredskap eller hyra en städmaskin för särskilda miljöer? Du har hittat rätt! Vi har ett brett sortiment för allt som rör städning.

E-handel inom städprodukter

I vår e-handel hittar du städutrustning av alla slag, för olika sorters miljöer. Vi erbjuder städredskap och städmaskiner, städprodukter, moppar och andra hygienartiklar. Du hittar också städkemikalier i sortimentet, som fönsterputsmedel och andra sorters rengöringsmedel.

Uthyrning av städutrustning

Behöver du utrustning under en kortare period kan det kanske passa bättre att hyra material än att köpa in allt själv. Framför allt handlar det då om städmaskiner som du kanske inte har behov av att använda mer än enstaka gånger. Det kan vara en högtryckstvätt, en industridammsugare eller en städmaskin av annat slag. Om du köper in städkemikalier, städmaterial och städprodukter som förbrukas och kombinerar det med att hyra de städmaskiner du behöver, kan du täcka de flesta behov.

Avancerad städteknik

Vi erbjuder LionsBot, som är en städrobot, och städmaskiner som kan behövas i speciella miljöer. Hos oss hittar du till exempel en städmaskin som ATEX, som kan användas i specifika farliga miljöer.

Utbildning för proffesionell städning

Genom oss kan ditt företag få den utbildning som krävs för att genomföra en professionell städning där städredskap och städmaskiner används på bästa sätt. Vi kan anpassa utbildningen efter just dina behov och det ingår både teoretiska och praktiska delar i utbildningen. Vi har stora kunskaper om allt som rör städning i olika miljöer.

Lär dig mer om golv

När det finns behov av det kan vi erbjuda en utbildning som handlar specifikt om golvvård. Då ingår en genomgång av hur man använder sopmaskiner eller en skurmaskin, genomgång av vad olika slags golv kan behöva, och till exempel hur polish och vaxbeläggning kan göras på ett golv av linoleum eller plast. Kursen ger även kunskaper i hur trägolv och stengolv behandlas på bästa sätt.