Skapa en dejtingprofil som sticker ut från mängden

Att skapa en dejtingprofil den första gången kan vara både svårt och lite läskigt. Här gäller det att marknadsföra sig själv samtidigt som man är ärlig och visar fram sig från sin bästa sida. Förutsatt att du har valt en bra dejtingsajt så är nog din dejtingprofil än av de viktigaste sakerna när det kommer till nätdejting. Här har vi samlat ihop tips för att skriva en bra dejtingprofil. Lycka till

Var inte åldersfixerad
Ha en öppen attityd till åldern på den du söker. Man vet aldrig vem man kan träffa. Att utesluta de som är 31 år eller mer för att du söker någon som ska vara 26 till 30 år kan vara ett misstag, åldern är bara en siffra, inte den viktigaste faktorn i jämförelse med personlighet och livserfarenhet.

Bostadsort
En del singlar vill inte dejta någon som bor utanför sin egen bostadsort eller län, men enligt e-kontakt.se hittar många av deras medlemmar kärleken i en annan stad än sin egen. Låt inte avståndet hindra er, när du har träffat den rätta kan man lösa allt praktiskt.

Använd bilder.
det spelar ingen roll om du är ung, gammal, tjock eller smal. Alla undersökningar visar att dejtingprofiler som har bilder får upp mot 80% mer svar. Använd gärna ett par olika bilder som visar upp din personlighet eller intressen.

Undvik negativitet
Har du varit på dejt med någon tjej eller kille som hela tiden klagar över sitt arbete eller sin livssituation med mera? Sådant negativt prat kan förstöra hela dejten. Samma sak gäller vid nätdejting. Därför skall du undvika att uttrycka negativitet när du skriver din dejtingprofil.

Stick ut från mängden
Tänk dig alla dejtingprofiler på internet som ett landskap med gröna kullar. Varför inte måla din kulle blå? Om du ska få napp på dejtingsajterna gäller det att sticka ut från mängden.

Skryt inte om dina framgångar.
Ok… vad jag menar är att du inte bör prata allt för mycket om hur bra du är. En liten hint då och då är dock bara positivt. Nätdejting handlar inte om vem som har störst ego. Om folk verkligen vill spendera sin tid med dig så spelar dina prestationer ingen roll. Lägg märke till hur vi respekterar en högt uppsatt person som fortfarande är ödmjuk och hänger med grabbarna i kvarteret. Självklart kan du berätta vad du gör och vad du gjort, men gör inte för stor grej av det.

Framhäv de egenskaper som du är bra på
Är du lojal, nyfiken och glad? Lyft fram dessa egenskaper, men överdriv inte, för vid första anblicken är nog ingen intresserad av att träffa en egoist. Om du är osäker på vad du ska skriva för egenskaper? Fråga fem vänner om vilka tre egenskaper de tycker du har, ta de tre som blir mest nämnda av dina fem vänner.

Var ärlig
Det är en klyscha, men det är så sant att du ska vara ärlig, för det kommer stå dig i stöpet när ni väl träffas, om du inte är den du säger att du är eller laddar upp en bild som inte är du.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>